Jul 14, 2008

New XP Themes : Windows 7 (Seven)

Windows 7 will release soon, i think it will be replacing vista and xp position. This very cool theme, at least we can make some try with windows 7 before it released. Because im bored with my old themes. The theme can be installed on any Windows XP version that has a patched uxtheme.dll file. If you do not know how to check or do that read the following article about uxtheme.dll that explains how to patch the file in Windows XP Service Pack 3.
Once the file is patched you can load user made themes and not only the official Microsoft themes. The Windows 7 theme was created by Deviant Art user deskmundo who has created some other excellent themes.The theme is based on the Milestone 1 release of Windows 7. 
Maybe some of you already using Windows Seven M1 VS, one of the best them for transform tour Windows XP in Windows Seven, then it is highly important download the update of the theme (version 2.0). In this version is fixes several bugs. Corrigi the arrow of the taskbar (equal to the left of Seven), improved details and many others (chengelog full below). The issue also contains some mods to leave your XP even more similar to the Seven, as ViStart and Blaero. In this file you can also find "readme" file for further instruction. So get it, dont be the last one who using this cool xp theme. Enjoy it

Click here to Download Windows 7 M1 Vers 2.0

6 komentar:

Jay said...

windows 7 is comiiinngg.....

tapi saya masih pake XP SP3 ajah...

nih pung aku mampir... huhuhuhu

KAMNI said...

lah onok jay..

dadi males komen..

kabooor..

mriza said...

Saya pernah nginstal theme di kompi saya dan hasil nya... berat banget.. soal nya RAM kompi saya hanya 256 doank...
Tapi theme yang ini boleh juga di coba...

Romanticpurple said...

@mriza, iya untuk 256 kayaknya bakalan berat banget (biasanya berat setelah menginstal vstart), seperti para bule2 itu udah meninggalkan 256mb, menganggap smua kompi ready to vista ^.^ (capedee), untuk themes ini kalo lemot jalan keluarnya ya cuma cukup instal themes nya aja tanpa vstart ^^ , setidaknya mengganti tampilan xp yang sudah membosankan, hehe

pupuk organik said...

pupuk organik
pupuk organik : Hasil Panen Berkwalitas : Kandungan Nutrisi, Rasa, & Daya Simpan.
Kunjungi Website : http://pupuk-bioorganik.blogspot.com

Wei Xuein said...

Koleksi foto-foto bokong yang seksi, semok, sekdut, montok dan bahenol

koleksi bokep ngentot memek cewek bugil yang seru dan panas

Koleksi Toket Besar dan Bulet dengan Puting Merah menantang

Video Gadis Bugil Memek Lagi Ngentot Sama Bule

Foto Hot - Cewek Jepang Telanjang Pamer Memek Indah

ABG sekarang suka Upload Susunya sendiri lewat HP

Gadis bugil lalatX ngentot memek di kamar mandi

gadis bugil seksi surabaya bispak mau ngentot meme

Mulusnya Susu ini siap untuk di emut, info cewek telanjang yang mau ngentot memek

Koleksi photo cewek Kalem dan Mulus Lagi Telanjang Full Pic

Foto HOT | Cewek Narsis Cantik Bugil di Facebook,Cewek Masturbasi Pakai Jagung Rebus

Berpose menantang sambil pamer memek

cewek panggilan jakarta buat ngentot memek semalam

Post a Comment

DOFOLLOW MODE

 
Free Host | lasik eye surgery | accountant website design